Design & Engineering

Få rådgivning af specialfunderingsentreprenører og ingeniører til at udvikle den mest optimale løsning til en kommende byggegrube eller specialfundering. Hos Nordisk Fundering sikrer vi stabilitet, ordentlighed, godt håndværk og en grøn tilgang til dit byggeri.

Design og udførelse i et

Hos Nordisk Fundering er det vigtigt, at kunden hjælpes hele vejen. For at sikre den mest optimale løsning kan vi hjælpe til med at designe de projekter, som vi selv udfører.

Få et tilbud på dit projekt i dag ➜

Design & engineering – nordisk fundering

Når et nyt byggeprojekt skal i gang, kan vi hjælpe og rådgive om de bedst mulige designvalg i forhold til konstruktionens opbygning og materialevalg. Her har du mulighed for at trække på vores kompetencer inden for engineering og rådgivning, så du er sikret et optimeret design fra start til slut.

For os er det vigtigt at tage udgangspunkt i et grønt ansvar, og derfor vil du også opleve, at vi allerede i tilbudsfasen laver CO2-beregninger på vores leverance. Vi tager samtidig hensyn til jordbundens egenskaber og anvender de bedst egnede funderingsmetoder, materialer og konstruktionsteknikker.

Vores designproces involverer brug af computermodeller og værktøjer til at simulere og optimere designet for at sikre sikkerhed og effektivitet.

Vi tilbyder designhjælp inden for specialfundering såsom spunsvægge, sekantvægge, københavnervægge, jordankre og i et vist omfang grundvandssænkning.

Targetpriser og indledende vurdering

I en indledende fase i dit byggeri hjælper vi gerne med en uforpligtende vurdering af dine funderingsmuligheder og omkostninger i den forbindelse. 

LAD OS SAMARBEJDE OM DIT PROJEKT

Nordisk Fundering er din pålidelige partner inden for design og engineering af specialfunderingsløsninger.

Når du vælger os som samarbejdspartner på et byggeprojekt, kan du altid være sikker på, at vi leverer innovative, sikre og grønne løsninger til dine byggeprojekter.

Kontakt os i dag for at drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et solidt fundament for dit byggeprojekt.

Få svar på dine spørgsmål

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi ofte får stillet af vores kunder.

Er der fokus på at skabe en løsning, der er bæredygtig og miljøvenlig?

Hos Nordisk Fundering vægter vi den grønne dagsorden højt – især fordi vi arbejder i en branche, hvor CO2-udledningen er høj. Derfor tilbyder vi at lave CO2-beregninger i opstarten af et nyt projekt og taler om, hvilke miljøvenlige løsninger vi kan lave i det enkelte byggeri.

Hvordan sikrer man, at den rette løsning laves til hvert projekt?

Jo før vi bliver involveret i byggefasen, desto bedre er muligheden for at få et projekt, der egner sig til udførelse. Vi laver et designforslag, der tager udgangspunkt i bygbarhed og materialevalg til specialfunderingen.

HVORDAN HÅNDTERER MAN BEDST UDFORDRINGER OG PROBLEMER I BYGGEPROCESSEN?

Uforudsete udfordringer og problemer kan opstå i udførelsesfasen, og det er vigtigt at tackle dem hurtigt og effektivt. I Nordisk Fundering har vi en tæt og daglig dialog mellem designafdelingen og produktionen, så udfordringer løses hurtigt, pragmatisk og effektivt.

Lad os lave et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Nordisk Fundering kan hjælpe dig med dine funderingsbehov og skræddersy en løsning, der passer til dit projekt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 

Kontaktoplysninger

Nordisk Fundering A/S
Sletvej 2 D
DK-8310 Tranbjerg
+45 29 29 57 27
info@nordiskfundering.dk

Skriv til os