Geotekniske boringer

Nordisk Fundering tilbyder geoteknisk boring som en væsentlig del af vores design- og engineeringproces for byggeprojekter. Geoteknisk boring giver os mulighed for at være med fra start, når jordprøver og data om jordbundens egenskaber skal vurderes, så vi sammen kan udvikle den mest effektive og sikre funderingsløsning til dit byggeprojekt.

Et sikkert fundament

Når man har sikret sit fundament korrekt, er det ikke synligt. Men at spare på jordbundsundersøgelser og rådgivning, inden man skal fundere, kan blive en ubehagelig, synlig og dyr affære.

Få et tilbud på dit projekt i dag ➜

Få den korrekte analyse af jordbunden

Vi udfører geotekniske boringer i 6-12″, svarende til diametre mellem 75 og 320 mm, og dybder varierende i forhold til jordbundsforholdene.

Under boringen indsamler vi intakte jordprøver fra forskellige dybder for at analysere jordbundens sammensætning og dens fysiske og mekaniske egenskaber, herunder bæreevne, permeabilitet og deformationsegenskaber.

Dernæst formidles den samlede dataanalyse videre til bygherre, eller den bearbejdes af vores egne ingeniører, hvis du ønsker dette.

Kvaliteten er vigtig

Her hos Nordisk Fundering sikrer vi, at kvaliteten er i top, da det er afgørende, at boringer er foret helt til bunden af hullet. Det giver det bedste resultat i forhold til at analysere prøverne. På den måde sikres den korrekte vurdering af lavgrænser. Det er vigtigt for os alle, at vores medarbejdere har den rette erfaring og kompetencer til opgaven.

Miljøscreening

Inden du påbegynder dit gravearbejde, er det vigtigt at finde ud af, om din jord er forurenet eller ej. Vi tilbyder miljøscreening, som sikrer bestemmelsen af forureningsklasserne, således at udgravningen af dit projekt forløber korrekt.

geotekniske boringer, geoteknik, specialfundering, entreprenørservice

Nøjagtighed og tryghed

Det betyder meget for os i Nordisk Fundering, at vi kan tilbyde pålidelige og præcise geotekniske undersøgelser, der hjælper os med at minimere risikoen for problemer og fejl i konstruktionen.

Vores professionelle ingeniører og medarbejdere har en stor erfaringsbase at trække på, når det kommer til både boring, opsamling af data og tolkning af data fra geotekniske boringer.

Ud fra de indsamlede data rådgiver vi dig om, hvordan du kan bruge informationerne til at fastsætte den bedste funderingsløsning til dit projekt.

geotekniske boringer, geoteknik, specialfundering, entreprenørservice

Lad os være en fast partner

Hos Nordisk Fundering vil vi meget gerne være din faste rådgiver og sparringspartner inden for geotekniske boringer.

Du kan få assistance til geotekniske boringer samt undersøgelser til større og mindre byggerier.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Få svar på dine spørgsmål

Her kan du læse svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får stillet.

Hvad er formålet med en geoteknisk boring?

Formålet med en geoteknisk boring er at undersøge jordbundsforholdene og fastlægge jordens sammensætning og egenskaber, så man kan bestemme den mest passende type fundering til et projekt.

Hvornår er en geoteknisk boring nødvendig?

En geoteknisk boring er nødvendig, når man skal opføre en bygning eller en anden konstruktion på jorden, hvor det er vigtigt at have en klar forståelse af jordbundsforholdene for at bestemme den mest passende type fundering.

Hvordan påvirker en geoteknisk boring miljøet?

En geoteknisk boring kan forårsage midlertidig forstyrrelse af jorden og det omkringliggende miljø. Derfor er det vigtigt at sikre, at borearbejdet udføres på en sikker og bæredygtig måde. Vi bruger altid casing og foring hele vejen til bunden af boringen.

Lad os lave et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Nordisk Fundering kan hjælpe dig med dine funderingsbehov og skræddersy en løsning, der passer til dit projekt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 

Kontaktoplysninger

Nordisk Fundering A/S
Sletvej 2 D
DK-8310 Tranbjerg
+45 29 29 93 08
info@nordiskfundering.dk

Skriv til os