Jordankre og Gewi-pæle

Hos Nordisk Fundering har vi specialiseret os i jordankring for at skabe stabilitet og styrke i dine byggeprojekter, samtidig med at vi tager hensyn til vores omkringliggende miljøer.
Her kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Nordisk Fundering er eksperter i ankerboring

Vi har nogle af landets dygtigste medarbejdere til at udføre og projektere alle typer af jordankre. Og med vores to nye maskiner kan du være sikker på, at arbejdet udføres i høj kvalitet.

Få et tilbud på dit projekt i dag ➜

Stabiliserer dit byggeprojekt

Jordankre er en effektiv metode til at forankre indfatningsvægge, sikre opdriftspåvirkede konstruktioner og stabilisere eksisterende havne, broer og tunneler.

Hos Nordisk Fundering er vi forpligtet til at vælge bæredygtige materialer og teknologier for at minimere vores CO2-udledning og bidrage til den grønne omstilling.

Nordisk Fundering har mere end 15 års erfaring med installation af jordankre. Det er vigtigt at kende hele processen i forbindelse med jordankre, og her er designfasen ekstra vigtig. Der er krav om, at alle jordankre i danske projekter bliver testet. Her er det altafgørende med den rigtige forankringslængde i forhold til geotekniske forhold. Design og geoteknisk forståelse i kombination med installationsmetoden er helt afgørende for, om jordankrene klarer de testkriterier, der kræves.

Du kan regne med, at vi tager ansvar og hjælper dit ankerprojekt helt i mål – lige fra den indledende rådgivning samt pris, til det sidste anker er testet.

 

specialfundering, fundering, entreprenør

Den grønne dagsorden

Vi gør alt for at tilbyde jordankre, som er optimerede og dermed så bæredygtigt og effektivt installeret som muligt.

Når du vælger os som underentreprenør, kan du også være sikker på, at vi kontinuerligt arbejder på at forbedre og optimere vores processer for at reducere energiforbruget og CO2-udledningen – uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Skal vi arbejde sammen?

Har du brug for en pålidelig samarbejdspartner, der rådgiver og udfører jordankre med en grøn tilgang? Tøv ikke med at kontakte os hos Nordisk Fundering.

Vi tilbyder et bredt udvalg af jordankre til permanente løsninger såsom pumpestationer, forsinkelsesbassiner, metrobyggeri og underjordiske parkeringsfaciliteter.

Få svar på dine spørgsmål

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder.

Hvordan vælger man den rigtige type og størrelse af jordankre?

Valg af den rigtige type og størrelse af jordankre afhænger af en række faktorer såsom jordbundens egenskaber, dybden af ​​udgravningen og konstruktionskravene.

Her tilbyder vi selvfølgelig rådgivning af materialevalg fra start til slut.

Kontakt os her.

Permanente eller midlertidige ankre

Jordankre med en levetid på under 2 år betragtes som midlertidige. Den normale levetid for et permanent anker er 100 år. Såfremt du har en byggegrube, hvor ankrene skal holde længere end 2 år, findes der også semi-permanente ankre.

LINER ELLER STÆNGER

Lineankre er ofte det billigste valg og kan bruges både som væg og opdriftsankre. Dog kan der ved permante opdriftsankre være situationer, hvor stangankre kan vise sig bedst egnede.

Lad os lave et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Nordisk Fundering kan hjælpe dig med dine funderingsbehov og skræddersy en løsning, der passer til dit projekt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 

Kontaktoplysninger

Nordisk Fundering A/S
Sletvej 2 D
DK-8310 Tranbjerg
+45 29 29 57 27
info@nordiskfundering.dk

Skriv til os