Kerneboringer på Grønland

Hos Nordisk Fundering tilbyder vi kerneboring i forbindelse med mine-, bygge- og anlægsprojekter. Hvis du har brug for en fast og stabil samarbejdspartner til at udføre kerneboring, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder i hele norden

Et af vores specialer er kerneboring, men særligt på Grønland har vi kompetencen. Med to nye specialbyggede borerigge fra Canada har vi noget af det bedste boreudstyr, der findes. Samtidig henter vi erfarne medarbejdere fra Danmark, Europa, Canada, Sydamerika og Grønland, så vi sikrer, at jobbet udføres korrekt og til tiden.

Få et tilbud på dit projekt i dag ➜

Præcision og effektivitet

Kerneboring er en præcis og effektiv metode til at tage geotekniske prøver af faste materialer såsom kalk, moræneler, klippe, beton, sten og asfalt, hvilket er afgørende for at kunne bestemme de geotekniske forhold.

Ved hjælp af en specialiseret kerneboremaskine udstyret med en diamantbesat kerneborekrone kan kerneboringen udføres, så der kan optages intakte jordprøver.

Hvad gør Grønland og den nordlige halvkugle unik?

Borearbejdet på Grønland er sæsonbetonet. Det foregår i sommerhalvåret, og dermed er det ikke muligt at forlænge eller udsætte en opgave. Transport, planlægning og arbejdsomhed er nøglen til, at det lykkes. Når vi borer og arbejder på Grønland og i andre øde egne af Norden, er det ofte 24 timer i døgnet og i flerholdsskift. Det er vigtigt for at udnytte den begrænsede tid, den nordlige halvkugle giver os.

Vi har danske borearbejdere med mere end 30 års erfaring, og med mere end 11 sæsoner på Grønland er vi en af de mest erfarne virksomheder til at udføre dette job.

5000 m i Kangerluarsuk

Hen over sommeren 2023 skal vi bore 5000 m kerneboring med den dybeste boring på 1100 m. To borerigge fordelt over 49 boredage – 24 timer i døgnet.

KERNEBORINGSTJENESTER

Vi udfører både normal geoteknik og kerneboring i Danmark, men vi hjælper også til i specialområder. Vi ved, at det kræver god og ordentlig planlægning at få tilladelser og godkendelser på plads.

Vi hjælper til og sørger gerne for fragt af materiel og tilladelse til medarbejdere.

 

EN STABIL SAMARBEJDSPARTNER

Nordisk Fundering har et team af erfarne ingeniører og specialister, der er uddannet og certificeret inden for kerneboring.

Vi sikrer, at hver opgave udføres korrekt og sikkert, og vi følger alle relevante standarder og procedurer for at levere nøjagtige og pålidelige resultater.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder.

Hvornår er det nødvendigt at bruge kerneboring i forbindelse med funderingsarbejde?

Kerneboring egner sig til prøvetagning af hårde materialer, hvor man gerne vil se en hel kerne af det borede materiale.

Hvilke materialer kan man tage prøver af ved hjælp af kerneboring?

Kerneboring kan bruges til at tage prøver af faste materialer såsom kalk, klippe og beton. 

Hvad er fordelene ved kerneboring i forhold til andre boreteknikker?

En fordel ved kerneboring er, at der kan udtages en fuld kerne af materialet, som gør det muligt for geoteknikeren eller andre specialister at bestemme materialets egenskaber.

Lad os lave et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Nordisk Fundering kan hjælpe dig med dine funderingsbehov og skræddersy en løsning, der passer til dit projekt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 

Kontaktoplysninger

Nordisk Fundering A/S
Sletvej 2 D
DK-8310 Tranbjerg
+45 29 29 57 27
info@nordiskfundering.dk

Skriv til os